Få en känsla för Gosskören

Med närmare tusen uppträdande sedan 1996, så har vi inte lyckats fånga varenda stund tillsammans… men nästan! För den som aldrig har sett oss tidigare eller för den som bara inte kan få nog av gossarna, kan du här grotta ned dig i vårt stora arkiv av bilder och filmer.

SHOWREEL

Vila dina ögon på dessa showreels från vår jubileumsshow, vår middagsunderhållning i Myanmar eller vårt framträdande på arbetsmarknadsmässan Gadden.

Musikvideos

Se oss framträda It’s Raining Men, End Of The Road och Lars Christer (Last Christmas). Vill du dela dessa med dina vänner, hittar du dem här på YouTube.

Publiken är i centrum

Stunder man inte glömmer

The A Cappella Hot Pepper Challenge

Det kan väl inte vara så svårt att sjunga acapella efter att ätit chilipeppar?

Spotify

Hitta mer musik och bilder på Spotify och Instagram

Instagram

Vi är där du är – Gosskören uppträder för alla och var som helst

Inte bara sång…

Humor är det viktigaste elementet i Gosskörens periodiska tabell. All sång alterneras med kvicka, vitsiga och lättsamma berättelser och obesrvationer, vilka väver samman låtarna till en unik upplevelse. En form av lättsam improvisations-stand-up skulle man kunna kalla det.

Välgörenhet

För en god orsak, är vi med och stöttar. Se oss sjunga för Refugee Welcome och Världens Barn.

I Want It That Way

Lady In Red - Bröllop

Thailändsk sång

Fast Car

I Will Survive - Möhippa

Sweet Drems

MER MER MER

Har du inte fått nog? Jaha. Här har du massa fler videos. Om vi inte lyckas mätta din outmättliga aptit för Goss-videos, rekomenderar vi att du följer oss på Instagram. Här hittar du våra uppdateringar från våra senaste uppträdanden och en inblick bakom scenerna i organisationen. Vill du veta mer om kören, är vi bara ett telefonsamtal eller mejl bort.

Signed, Sealed, Delivered

Stockholm (live TV)

Musikvideo: Happy

Daddy Cool (10-årsjub.)

Musikvideo: Signed

Valborg